2000 m. vasario 7 d., pirmadienis

Apie mus

Jeigu Jus ieškote spalvingos namų interjero detalės ar puikios dovanos brangiam žmogui – mūsų puslapis kaip tik Jums.
Čia galite užsisakyti viduramžių piešiniais bei ornamentais dekoruotą skrynelę, senovinę medyje atkurtą miniatiūra ar kokį kitą gaminį.

Kiekvienas medinio paviršiaus dekoravimas savyje apjungia kelis etapus: paviršiaus paruošimas dekoravimui, kontūro išdeginimas pirografijos būdų, spalvinimas, lakavimas.

Kiekvienas darbas yra individualus ir kruopštus, nemažai laiko užimantis procesas. Tai nėra pramoninė gamyba techniniu kopijų dauginimo būdu, tad vertinantiems gražius ir originalius daiktus turėtų patikti.

Kas gali būti pavaizduota?
Praktiškai bet kas. Herbai, viduramžių gyvenimo buities scenos iš senovinių miniatiūrų, nespalvotos graviūros, galų gale – įmonės, ar kitoks, logo. Piešinio detalumą stengiamasi atkurti kuo tiksliau ir kiek leidžia gaminio dydis. Jeigu turite savo piešinuką ir norite jį perkelti ant medinio paviršiaus – ne problema, susitarsim. Piešinukas gali būti bet kokios, nebūtinai istorinės tematikos. Atsiuntus savo vaizdelį galimą bus apytiksliai pasakyti ir gaminio kainą.

Kaip atrodo „piešinys“ ant pabaigto gaminio?
Tai nėra tiesiog paprastas piešinys, o deginimo medyje pagalba išgautas tam tikro įspaudo efektas. Tai kaip spalvota graviūra ant medinio paviršiaus. Ryškios spalvos ir žvilgesys šviesoje. Jokia nuotrauka šito neperduoda, tad daugelis laikydami rankose gaminį pastebėjo, kad tikrovėje jis atrodo kur kas gražiau nei nuotraukoje.

Kaina?
Priklauso nuo to, kiek užima darbas, įskaičiuojant elementarias medžiagų sąnaudas. Kaip jau rašyta, tikslesnę kainą galima pasakyti tik išgirdus konkretesnius pageidavimus.

Kiek laiko praeina nuo užsakymo gavimo iki išbaigto darbo?
Paprastai ne ilgiau kaip savaitė, tačiau dažniausiai greičiau. Atsiėmimas Vilniuje, į kitus miestus prekė keliauja registruotu paštu (tuomet pirkėjas apmoka išlaidas už paštą).

Kontaktas:
wts.lietuva [eta] gmail.com
arba tiesioginė kontakto forma puslapyje

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą